Camper “Volkswagen T5”  Fam. A. Ribbers – Normandië en Bretagne en moezelstreek in Duitsland

In augustus 2020 twee weken met de camperbus Roos rondgetoerd door Frankrijk en Duitsland (Normandie, Bretange en langs de Moezel in Duitsland) de .Voor ons was dit het eerste avontuur met een camper We hadden super zomerweer,dus weinig binnen vertoefd. Zeer prettige en comfortabele camperbus. Goed te parkeren in de dorpjes en steden om een kort bezoek te kunnen brengen. Via de camper app leuke camperplekken gehad.(van kamperen bij een plaatselijke fruitboer tot een gratis parkeerplek met uitzicht op een romantisch kasteeltje) De uitleg van Erik voordien is als zeer prettig ervaren, zoals ook het tussentijdse appje om te vragen hoe het ging. Helaas werd de koelkast niet opgeladen tijdens het rijden en waren we genoodzaakt telkens wel een stroompunt te hebben bij onze overnachtingsplek.
Onze toekomstdroom is ooit een eigen camper aanschaffen, maar we willen voor een volgende keer eerst een iets grotere camperbus gaan proberen met toiletvoorziening en iets meer leefruimte.
Het camper gevoel van vrijheid in doen en laten is een geweldige ervaring geweest!

Camper “Bloem” Haggeman – Engeland

Met z’n drieën zijn we met de camper naar Engeland gereisd. Voor we vrijdags vertrokken zijn we donderdagavond goed door Erik geïnformeerd! Alles werd duidelijk beschreven en bekeken.

Vrijdag vroeg in de ochtend weg gereden. We wilde lekker rustig aan doen en hadden ook ruim gepland qua tijd. Het rijden was al een beleving opzich! Via Calais hebben we de eurotunnel genomen richting Folkstone. Dit was prima te doen met de camper. Binnen 45 minuten waren we in Engeland.

De Camper is erg ruim en heeft een moderne uitstraling en is van vele gemakken voorzien. Ook heeft de camper een mooi uitschuifbare luifel. Tevens is de camper voorzien van tuinstoelen zodat je lekker onder de luifel kunt zitten.

Al met al een echte aanrader! Mochten we weer een camper nodig hebben dan weten we waar we moeten zijn! Bedankt Erik!!

Camper “Olly” Fam. Stemerding – Polen

Wij wilden naar Polen een weekje offroad rijden en zochten een camper die een autoambulance kon trekken. Op advies van Erik hebben we camperbus Olly mee genomen en dat is ons prima bevallen. De reis is prima verlopen en we hebben prima geslapen.

Camper “Bloem” Fam. Wiggers – Zuid Frankrijk

Eind augustus, begin september zijn we een kleine 3 weken met camper Bloem naar Zuid Frankrijk(Provence) geweest. Speciaal voor dochter Lise (2 jaar) had Erik een top constructie gemaakt voor het campingbedje, zodat we het zitje niet hoefde om te bouwen en mevrouw t.a.t. naar haar bedje kon. Goede service bij ophalen en wegbrengen (uitgebreide uitleg over de camper), professioneel maar toch heel persoonlijk. Complete, goed uitgeruste camper. Een aanrader (ook met kleine kinderen)..

Uitstekende ervaring opgedaan met Mijncamperhuren.nl! Voor ons als stallingsadres van onze eigen camper. Vriendelijk en goed geholpen. Erik neemt de tijd voor je en er is niet snel iets te veel gevraagd. Plezierig in het contact. Aan te raden! Arie van Loopik.