Zoek en Boek

Boek online een camper via onze “Zoek en Boek” functie in onze website. Zodra er een optie of een boeking is aangevraagd nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor het inplannen van een bezichtiging van de huurcamper. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om uitleg te geven over de camper en het optimaal beleven van het Camperen.

Camper huren

Houdt u ook zo van reizen met de camper? Genieten van totale vrijheid? Plekken van de wereld ontdekken die u anders nooit zal ontdekken? Dat is het mooie van reizen met een camper, u boekt vooraf geen vaste kampeerplek, maar gaat gewoon rijden totdat u een prachtige plek tegenkomt waar u wilt blijven. Gebruik de Campercontact APP van NKC om te ontdekken welke Camperplaatsen er zijn in Europa.

Scandinavië

Wist u dat u in Noorwegen overal mag staan met de camper? Of dat u in Zuid-Europa soms van boeren op hun prachtige wijnvelden of olijfgaarden mag logeren in uw camper? Een camper stelt u in staat unieke ervaringen op te doen die u nooit zult ervaren wanneer u met een caravan of tent op een vaste plek staat.

Mijncamperhuren.nl is het huurbedrijf waar u zonder zorgen een camper kan huren voor een avontuurlijke vakantie. Of je nu een rondje door Nederland wil, langs de Moesel in Duitsland of een rondreis door Noorwegen of Zweden, bij Mijncamperhuren.nl zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Zorgeloos op vakantie met Mijncamperhuren.nl

Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie? Een camper huren bij Mijncamperhuren.nl maakt dat mogelijk. Onze huurcampers verkeren in optimale staat en de campers WA-Casco (all-risk) verzekerd.

Onze huur campers zijn voorzien van:

  • Pechhulp service – o.a. vervangende camper
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Onze campers zijn zeer compleet uitgerust
  • Gratis parkeerservice van uw auto

Wilt u meer informatie over het huren van een camper? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.